Wednesday, September 11, 2013

Fyrrommet Asheville: The Music Venue

http://allcornberlin.blogspot.com/2013/08/upcoming-events-abney-review-boiler.html
Fyrrommet Asheville: The Music Venue
Les flere artikler:
Hvis du vil ha en god natt godt brukt da bruke den her . En levende musikk og live underholdning spillested ligger i kjelleren på The Grove House Entertainment Complex , fyrrommet , og tilbyr flotte akustikk for levende musikk av alle genre og vert lokalt , og også ut av byen levende musikk scener .
Ifølge det offisielle nettstedet , streber fyrrommet å være en " utskytningsrampe " for samfunnet å vokse utover Asheville , og er kjent for å være oppmerksomme og imøtekommende på behovene til alle artister , underholdere, og beskyttere alike. Vi er et sted for band å vise frem "original" arbeider og materialer bare , for du vil ikke finne noen coverband her ! Fyrrom er i stand til å tilpasse seg kravene fra nesten enhver hendelse og dets ansatte vil arbeide for å gjøre dette arrangementet rock! Vi garanterer et uforglemmelig inntrykk på dine fans og gjester. Og definitivt stedet lever til sitt løfte .
Den gode ting om stedet er at du har valget fordi fyrrommet kan deles å være sin egen egen arena , eller kombinert med skandalene Nattklubb og / eller Club Eleven på Grove , avhengig av størrelsen på arrangementet .
Fysisk / Postadresse
Grove House Entertainment Complex
11 Grove Street
Asheville , NC 28801
Telefon : 828-505-1612
E-post : mailto : contact@boilerroomasheville.com
En annen stor ting om stedet er at når du igjen noe som viktige kort som kredittkort du kan kreve det tilbake .
Hvordan Krev Venstre kredittkort og / eller IDS

 Alle kredittkort eller former for identifikasjon mistet eller glemt i løpet av The Grove House arenaer er sikret innenfor kontoret til daglig leder . Som The Grove House åpningstider varierer etter hendelsen , er det nødvendig å stoppe i løpet av våre kontortiden, eller kontakt oss på telefon / e-post til å ordne en pick -up tid .
Elementer er ofte etterlatt på GROVE HOUSE . Fant elementene er lagret i et sikkert område
for ikke mer enn 30 dager.
Merk: Hele eiendommen er renset godt hver tirsdag . Hvis en vare ikke har blitt gjenfunnet av Vaktmestertjenester ansatte innen onsdag, er det svært usannsynlig at det er på stedet . Hvis dette skjer , sjekk med de vennene du var med under besøket som de kan ha varen .
courtesy of Mr. John Abney og dets tilknyttede fyrrommet Asheville: The Music Venue

2 comments:

  1. I’m going to view pages on your blog to get a better understanding how to get more visable. Thanks!

    ReplyDelete
  2. excellent post, very informative. I wonder why the other experts of this sector do not notice this. You should continue your writing.

    ReplyDelete